13.5.09

bermuuda kolmnurk

räägime rattateest järvevana teel suunaga mustamäe poole. täpsemalt selle ristumisest veerenni tänavaga.

öelge mulle palun, kuidas seda läbima peaks? rattateed tähistav valge joon, nagu näha, lõppeb sujuvalt enne ristmikku ära ja seega häid vihjeid ei anna. proovisin hommikul järgi, et seal ristmikul ratas käekõrval sitsida ei anna tulemust - keegi vabatahtlikult sind üle tee ei lase.


eri kuradi kõva närviga mehed võivad eelmise valgusfoori juures
autoks hakata ja ületada ristmik teises reas. aga no ei tõmba mind sinna 90-ga liikuvate autode vahele. ja üldse, mina teile seda soovitanud ei ole:)

siis jääb veel üks variant. keerata ära veerenni tänavale ja minna üle tee 200-300 meetrit eemal asuva valgusfoori juurest. aga. raudtee ületamiseks ja sealt edasi ca 100 meetrit rattateed ei ole. seal on küll autode kiirused väikesemad ja sestap autode vahel pedaalimine ohutum, aga ruumi seal küll absoluutselt ei ole, kuna autod lõikavad sisekurvi viimase sentimeetrini sisse. täppistöö nagu f1-s.


veerenni poolt tulles on asi veel inetum, sest siin pean ma rattaga seda ristmikku ületama selliselt, et ma liigun sõidutee ääres vastassuunas. selle raudtee ülesõidu peal ja vasakpöördel järvevanasse vaatab iga juht mind nagu idiooti, kes ei oska sõita, mõni temperamentsem püüab midagi rahvusvaheliste käemärkidega selgeks teha, et siin ei sõideta või midagi.




siin oli ennist juttu ka sellest, et liigelgu ka jalgratturid eeskirjade järgi. liikleks, kui oskaks.



No comments:

Post a Comment